Kaffe med
dit logo

 

.
Du kan frit designe din kaffe-etiket 
med dine farver og fotos.

Kaffe... klar til at brygge.
Eksklusiv pakning ​​​med dit logo

Særdeles velegnet til branding af "huset" og videresalg i gavebutikker, der fx sælger "gavekurve" med lækkerier. Kaffe med logo er også oplagt til branding og kampagner - fx en invitation til næste kundemøde ...skal vi mødes over en kop kaffe?

Bestil kaffe med dit logo:

 

 


2 slags Logo-kaffe

i den bedste kvalitet!

 

Favoritkaffe

med dit logo


Ristermesterens personlige favoritkaffe består af 100% Arabica kaffeblanding fra Syd- og Mellemamerika, Sydøstasien samt Østafrika. Den komplekse sammensætning giver en unik blanding, en fyldig kaffe med mild syrlighed, let sødme og en rund, behagelig eftersmag.
    
200 gram pr. pose
Ristningsgrad: Mellem

Formalet: Ja                             

Økologisk 
FairTrade Kaffe

med dit logo


Denne kaffe er en blanding af særligt udvalgte og økologiske højlandskaffer fra Syd- og Mellemamerika. En 100% Arabica kaffeblanding, som ristes blidt og derved opnår en blid og behagelig aroma. Smagen er frisk med en frugtagtig syrlighed og lang, behagelig eftersmag.

200 gram pr. pose

Ristningsgrad: Mellem

Formalet: Ja

Specielt for kaffen med

Økologisk Fairtrade certificering

Ved valg af økologisk Fairtrade certificeret kaffe gælder særlige regler for anvendelse af organisationernes logo. De viste placeringer, størrelser, farver m.m. for anvendelse af Økologi Fairtrade logo må/kan derfor ikke afviges.Kaffen indeholder Fairtrade-certificerede ingredienser fra Fairtrade producenter. I alt 100%. Se mere på www.info.fairtrade.net
 

 

Find mere inspiration på
www.dinegenkaffe.dk